Atalar Panjur Tamiri

Panjur sistemleri gittikçe yaygınlaşan şekilde ev ve iş yerlerinde tercih edilmekte olan sistemlerdir. Özellikle plastik pencere sistemleri içerisinde oldukça fazla kullanılmaktadır. Atalar panjurcu ile panjurlarınızın tüm işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Panjur sistemleri pencere ve kapı gibi alanların dış kısımlarında kullanımı tercih edilmekte olan bir sistemdir. Atalar panjur tamiri işlemi ile panjurların sürekli kullanılabilir olması sağlanabilmektedir. Panjur sistemi farklı modellere sahiptir. Teknoloji ile birlikte bu ürünlerde de değişiklik olmakla birlikte yine günümüzde panjur ip değişimi işlemi yapılmaktadır.  Panjurları yukarı doğru toplamak üzere ip kullanımına ek olarak kayış tercih edildiği de bilinmekte olup panjur kayış değişimi işlemi firmamız tarafından sizlere sunulmaktadır. Panjurların dışa bakan kısmında bulunan makas ile ilgili olarak yaşanan sorunlarda ise panjur makas değişimi işlemleri yürütülmektedir. Ayrıca panjurların açılıp kapatılmasında yardımcı olan menteşeler içinde panjur menteşe değişimi işlemi uygulanmaktadır.

araGarantili Atalar Panjur Tamircisi

Atalar panjur tamircisi farklı sistemlere sahip olan panjurlar için tamir ve bakım hizmeti sunmaktadır. Farklı malzemeler ile farklı panjur sistemleri üretimi ve montajı gerçekleştirilmektedir. Son model olarak adlandırılabilecek kumandalı panjurlar için panjur alıcı tamiri yapılmaktadır. Panjurların içerisinde plastik alanların sarılmasına yarayan kasnak kısmı için panjur kasnak değişimi süreci uygulanabilmektedir. Motorlu sisteme sahip olan panjurlar bu sistemde sorun olması durumunda panjur motor değişimi yapılmaktadır. Panjur boru başı değişimi ise düzgün şekilde sarım yapmayan panjurlar için uygulanmakta olan bir işlemdir. Panjur tamir fiyatları bu işlemlerin çeşidine ve panjur sistemlerine göre değişmektedir. Ayrıca Atalar panjur bakımı işlemi de sizler için istediğiniz zaman sunulmaktadır.

Atalar Motorlu Panjur Tamiri

Panjur sistemleri içerisinde en çok tercih edilmekte olanlar otomatik yani elektrikli modellerdir. Atalar elektrikli panjur tamiri pratik olan sistemlerin tamiri için uygulanmaktadır. Otomatik sistem ile yukarı aşağı hareket etmekte olan panjurlar için otomatik panjur tamiri işlemi gerçekleştirilmektedir. Panjurların yaz ya da kış fark etmeden sürekli olarak kullanılabilmesi önem taşımaktadır. Özellikle yaz aylarında panjurların ortama serinlik kattığı bilinmektedir. Kış aylarında da soğuk havanın etkisini azaltmaktadır. Atalar motorlu panjur tamiri tüm panjur işlemlerinizi sorunsuz şekilde yerine getirmektedir.

Bizlere ulaşmak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Hizmetimizi Oyla post

Yorum yapın