Küçükyalı Sineklik

Ev ve işyerleri sulak alanlara, ağaçlık bölgelere ve çöp alanlarına yakın olan kişilerin en çok şikâyet ettikleri konulara sinek, haşere veya böcekler olmaktadır. Özellikle yaz aylarında insanları yaşadıkları ya da çalıştıkları alanlarda en fazla rahatsız eden konular arasında bunlar gelmektedir. Sineklik tülü bu rahatsızlıkları ortadan kaldırmak amacı ile uygulanmakta olan bir sistemdir. Pimapen sineklik olarak tercih edilmekle birlikte farklı malzemelerden farklı modellerde sineklikler üretilebilmektedir. Sinek, böcek ya da haşerelerin cam, pencere ya da kapılarından girmelerini engellemek amacı ile kullanılmaktadır. Menteşeli sineklik ürünleri günümüze kadar en çok tercih edilen modeller arasında olmakla birlikte şimdilerde farklı ürünlerin tasarım ve üretimi yapılabilmektedir. Cam sineklik seçenekleri diğer ürünlere göre daha farklı tasarımlar ile sunulabilmektedir.

ara

Küçükyalı Sineklik Modelleri
Küçükyalı sineklik modelleri sizlere en yeni ve en uygun modelleri sunmaktadır. Sineklik çeşitleri kullanım amaçları, tasarımları ve büyüklüklerine göre değişim göstermektedir. Özellikle son zamanlarda plise (pileli, akordiyon) sineklik modelleri kullanışlı yapısı ve az yer kaplayan tasarımı ile dikkat çekmektedir. Bu ürünler özellikle kapı ve pencerelerde ihtiyaç olduğu zaman katlanması ve sonra tekrar kurulabilmesi şeklinde üretilmektedir. Stor sineklik modelleri kurulan alanın üst kısmına sabitlenerek stor perde şeklinde kullanılabilmektedir. Ağırlıklı olarak pencerelerde tercih edilmekte olup farklı alanlarda değerlendirilebilmektedir. Diğer bir model olarak ise karşımıza sürgülü sineklik modeli çıkmaktadır. Bu model özellikle kapılarda kullanılmakta olup kapının açılması için kenara çekilmesi gibi avantaja sahiptir.  
Küçükyalı Sineklik Tasarım ve Montajı
Küçükyalı sineklik firması olarak sizlere yaşam alanlarınızda daha huzurlu ve çalışma alanlarınızda daha rahat bir çalışma ortamı sunmak üzere hizmet vermektedir. Pencere sineklik ihtiyacınızda gerekli ön araştırma yapılarak hangi model sineklik kullanılabileceği ve hangi uzunlukta olacağı ile ilgili çalışma yapılmaktadır. Yapılan çalışma sonrasında üretimi yapılmış olan pencere ya da kapı sineklik ürünleri montaj işlemi gerçekleştirilmektedir. Küçükyalı sineklik fiyatları bu model ve büyüklük özelliklerinde göre değişiklik göstermektedir. Evinizin ya da iş yerinizin ihtiyacı olan sineklik üretim ve montajı tarafımızca yapılmakta olup size düşen bizimle irtibata geçip bulunduğunuz ortamı rahat şekilde kullanmaktır.

Bizlere ulaşmak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Hizmetimizi Oyla post

Yorum yapın